Sterspeler van Antwerp wordt met de grond gelijk gemaakt: “Hij is een bankzitter”

Sterspeler van Antwerp wordt met de grond gelijk gemaakt: “Hij is een bankzitter”
Maandag 08 augustus 2022 - 17:00   I   door Redactie

Antwerp is als beste ploeg uit de startblokken geschoten in deze Jupiler Pro League-campagne. De Great Old staat alleen aan de leiding met 9 op 9. René Vandereycken laat zijn licht schijnen over Antwerp FC.

Oud-bondscoach René Vandereycken legt twee spelers van Antwerp in de weegschaal. Het gaat om spitsen Michael Frey en Vincent Janssen. In Het Nieuwsblad vertelt hij dat Frey weer uitstekend aan het seizoen begonnen is. Tegenover de goede prestaties van Frey, staan de mindere prestaties van Janssen.

De Nederlander wist nog niet te scoren in een officiële wedstrijd voor Stamnummer 1. Vandereycken is hard voor de zomeraanwinst van Antwerp: “Vijf miljoen euro voor een nieuwe speler is voor een Belgische club een behoorlijk bedrag… zeker voor een bankzitter. Want dat is Janssen op dit moment.”

De analist denkt wel dat er in de toekomst mogelijkheden liggen voor de Nederlander: “Tot dusver is hij nog niet in staat geweest een loopduel van een verdediger te winnen. Dat hij nu nog niet overtuigt, wil niet zeggen dat het niet kan komen. Dat kan onder meer door beter samenspel”, aldus de oud-bondscoach.

Poll: Wie vind jij de beste spits?

TAGS  I  Antwerp

zondag 2 oktober 2022

zaterdag 1 oktober 2022

vrijdag 30 september 2022

donderdag 29 september 2022