Rode Duivel compleet verrast door transferchaos: ‘De Ketelaere is er niks tegen’

Rode Duivel compleet verrast door transferchaos: ‘De Ketelaere is er niks tegen’
Maandag 08 augustus 2022 - 19:45   I   door Redactie

Charles De Ketelaere speelt momenteel de pannen van het dak in Milaan. In zijn eerste (vriendschappelijke) wedstrijd scoorde hij meteen een hattrick. De Rode Duivel kon bij aankomst in Milaan op een hartelijk ontvangst rekenen.

Maar de verwelkoming van Dries Mertens in Istanboel was toch een niveautje hoger. De Rode Duivel werd onthaald door duizenden Galatasaray-fans. Middenin de nacht stonden de mensen rijen dik aan te schuiven op straat, die helemaal oplichtte door het Bengaals vuur. Dat allemaal om een eerste glimp op te vangen van hun nieuwe sterspeler.

In Het Nieuwsblad maken ze geen understatement: “Wanneer ze met het busje worden weggevoerd, verloopt dat niet zonder slag of stoot, want ze moeten een massa mensen en Bengaals vuur trotseren. De aankomst van Charles De Ketelaere in Milaan is er werkelijk niks tegen”, aldus de Belgische krant.

Galatasaray kende vorig jaar hun slechtste seizoen ooit. De Turkse cultclub eindigde pas 13de in de Turkse competitie. Dit jaar willen ze veel beter doen en terug meestrijden om de titel. Naast Mertens heeft Galatasaray zich ook versterkt met Lucas Torreira, die overkomt van Arsenal.

Poll: Wie vind jij de betere speler?

TAGS  I  Galatasaray  I  Napoli  I  AC Milan

zondag 2 oktober 2022

zaterdag 1 oktober 2022

vrijdag 30 september 2022

donderdag 29 september 2022