Enorm onverwachte wending in transferdossier van déze Anderlecht-smaakmaker

Enorm onverwachte wending in transferdossier van déze Anderlecht-smaakmaker
Woensdag 10 augustus 2022 - 09:00   I   door Redactie

De transfermarkt loopt binnen enkele weken af. Bij Anderlecht zijn ze nog niet klaar met kopen en verkopen. Ze willen duidelijk nog enkele versterkingen aantrekken, maar ook op uitgaand vlak beweegt er het een en ander.

Zo heeft Nottingham Forest een bod uitgebracht op flankaanvaller Francis Amuzu, zo meldt Het Nieuwsblad. Het bod bedraagt 8,5 miljoen euro. Dat is een slordige 500 duizend euro meer dan wat OGC Nice eerder geboden had. Dat bod werd dan ook ontoereikend bevonden door Anderlecht.

De jonge Belg, die geboren is in Ghana, zou volgens Anderlecht nog heel wat meer waard zijn. De verwachtingen zijn dat paars-wit minstens 10 miljoen euro wil verdienen aan de verkoop van hun goudhaantje. Amuzu werd opgeleid door Anderlecht en heeft volgens Transfermarkt een waarde van 5,5 miljoen euro.

Waar Amuzu volgend jaar heentrekt is dus nog niet duidelijk. Naast Nottingham Forest en OGC Nice zou ook Glasgow Rangers belangstelling tonen voor de vleugelspeler. Mocht Anderlecht na Gomez ook Amuzu zien vertrekken, dan zal het dringend moeten zoeken naar versterking voor de linkerflank.

Poll: Waar denk jij dat Amuzu heen zal gaan?

TAGS  I  Anderlecht  I  OGC Nice  I  Nottingham Forest

zaterdag 1 oktober 2022

vrijdag 30 september 2022

donderdag 29 september 2022