‘Anderlecht vreest opvallend vertrek’: “Spijtig om op deze manier afscheid te nemen”

‘Anderlecht vreest opvallend vertrek’: “Spijtig om op deze manier afscheid te nemen”
Woensdag 10 augustus 2022 - 15:00   I   door Redactie

Bij Anderlecht loopt de transfermarkt op volle snelheid. Zowel Amuzu als Gomez staan op het punt om paars-wit te verlaten. Maar kennelijk was er ook vrees bij Anderlecht dat een ander belangrijk figuur ging vertrekken.

Het gaat om het hoofd van de jeugdopleiding, Jean Kindermans. Anderlecht staat bekend om hun goede jeugdopleiding op Neerpede. Naar verluidt kwam het vertrek van ex-trainer Kompany hard aan bij de jeugdafdelingen van Anderlecht.

“Het was voor de jeugdopleiding zeer spijtig dat we op deze manier afscheid hebben genomen van een ‘jeugd- en clubicoon’ als Kompany”, aldus Kindermans.Na het vertrek van het clubicoon gingen er geruchten de ronde dat Kindermans ook zou vertrekken bij Anderlecht.

Hij drukt de geruchten weliswaar zelf de kop in: “Ik denk vaak na over mijn toekomst, maar niet specifiek na het vertrek van Vincent”, concludeert het hoofd van de jeugdopleiding bij Radio Radzinski. Zelf kijkt Kindermans vol vertrouwen naar de toekomst.

Kans

Hij ziet dat Mazzu de lijn van Kompany doortrekt: jeugdspelers een kans geven. “Het jeugdverhaal krijgt een mooi vervolg, maar we zitten nog maar aan het begin van dit nieuwe tijdperk. We zullen zien hoe alles gaat evolueren, maar ik heb er een goed oog in”, besluit Kindermans.

Poll: Denk jij dat Mazzu en Anderlecht het dit seizoen beter zullen doen dan Kompany vorig jaar?

TAGS  I  Anderlecht

woensdag 5 oktober 2022

dinsdag 4 oktober 2022

maandag 3 oktober 2022