‘Onmogelijke opdracht voor Club: Recordtransfer Berge dreigt in het water te vallen’

‘Onmogelijke opdracht voor Club: Recordtransfer Berge dreigt in het water te vallen’
Woensdag 10 augustus 2022 - 18:00   I   door Redactie

Club Brugge zou maar wat graag Sander Berge aan zijn selectie toevoegen. De 24-jarige Noor komt momenteel uit voor Sheffield United in de Championship. Eerder had Club al een bod uitgebracht van 15 miljoen euro plus bonussen.

Dat bleek lang niet hoog genoeg te zijn. Sheffield verwacht namelijk minstens 23 miljoen euro voor de middenvelder. Dat is het bedrag dat ze twee jaar geleden aan Genk betaalde om Berge aan te trekken. De Noor heeft in zijn contract een opstapclausule van meer dan 40 miljoen euro. Die lijkt dan weer onmogelijk te betalen voor de landskampioen. 

Bij Yorkshire Live gaf de assistent-trainer van Sheffield — Stuart McCall — een interview. Daar had hij een heel duidelijke boodschap aan het adres van Club: "We willen onze beste spelers houden. Iedereen weet over welke kwaliteiten Sander beschikt. Hij is onze speler en we willen dat hij hier blijft”, aldus McCall. 

Toch sluit hij de deur niet helemaal: “Wanneer een club met een hoog genoeg bedrag komt aanzetten, hebben we natuurlijk geen keuze en moeten we het wel bekijken”, concludeert de assistent-coach. Daarmee maakt hij duidelijk dat de 15 miljoen euro plus bonussen die Club geboden heeft, lang niet genoeg zijn.

Poll: Denk jij nog steeds dat Club Berge zal kunnen aantrekken?

TAGS  I  Club Brugge  I  Sheffield United

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024