Antwerp houdt zich niet in tegenover Club Brugge: "Daar heeft niemand wat aan"

Antwerp houdt zich niet in tegenover Club Brugge:
Dinsdag 16 augustus 2022 - 15:00   I   door Redactie

Het zou wel eens goed kunnen zijn dat de voorspellingen van voor het seizoen uitkomen: met name een titelstrijd tussen Club Brugge en Antwerp.

Niet alleen omdat Antwerp nu alleen op kop staat, maar ook omdat ze die ambitie luidop uitspreken. "De titel is inderdaad het doel, dat steken we niet weg", aldus general manager Sven Jaecques. "Alleen gaan we niet in de val lopen en zeggen dat het dit jaar móét. Wat men ook mag beweren: een titel koop je niet."

Waarna hij verwijst naar het lange proces dat ook Club Brugge doorlopen heeft na de komst van Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert. "Dat heet bouwen. Maar uiteraard wordt zo'n proces versneld als je spelers als Toby en Vincent kunt binnenhalen.

Al bekent Jaecques ook kleur: "We gaan dat natuurlijk geen vijf jaar kunnen blijven zeggen. We moeten gewoon play-off 1 halen en dan is iedereen titelkandidaat. Misschien lukt het dit jaar al." Om af te sluiten met een stevige quote: "Niemand heeft er wat aan als Club Brugge nog eens tien keer kampioen wordt."

Poll: Denk je dat Antwerp dit jaar al de titel kan pakken?

TAGS  I  Antwerp  I  Club Brugge

dinsdag 4 oktober 2022

maandag 3 oktober 2022

zondag 2 oktober 2022