‘Club heeft geen poot om op te staan: De bal ligt in het kamp van Vanaken’

‘Club heeft geen poot om op te staan: De bal ligt in het kamp van Vanaken’
Woensdag 17 augustus 2022 - 10:00   I   door Redactie

Club Brugge-sterkhouder Hans Vanaken kan rekenen op de interesse van West Ham United. De Engelse Premier League club van David Moyes zou de Rode Duivel graag aantrekken.

Als het van Club Brugge afhangt zal dat niet gebeuren. De landskampioen wil geen sterkhouders meer verliezen. In tegendeel, ze willen er graag nog een aantal aan hun kern toevoegen. 

Volgens Ludo Vandewalle, columnist voor Het Nieuwsblad, ligt de bal weliswaar in het kamp van Vanaken. Ook al ziet de journalist het niet snel gebeuren, Vanaken zou een transfer kunnen forceren. 

“Charles De Ketelaere forceerde zijn transfer door niet meer te komen trainen. We zien het Vanaken nog niet doen, maar dat verwachtten we van CDK ook niet”, aldus de journalist bij HNB. Het wordt afwachten hoe Vanaken dit zal aanpakken. 

Club Brugge 

Club zou zijn sterkhouder natuurlijk liever niet zien vertrekken. Eerder meldden ze al dat ze hem zelfs niet willen laten gaan voor 30 miljoen euro. Volgens Transfermarkt ligt de waarde van Vanaken momenteel op iets meer dan de helft van dat bedrag: 16 miljoen euro.

Poll: Denk jij dat Vanaken een transfer zal forceren?

TAGS  I  Club Brugge  I  West Ham United

dinsdag 3 oktober 2023

maandag 2 oktober 2023

zondag 1 oktober 2023

zaterdag 30 september 2023