Filip Joos over Club-coach Hoefkens: “Dat was toch echt wel veel te vroeg”

Filip Joos over Club-coach Hoefkens: “Dat was toch echt wel veel te vroeg”
Woensdag 17 augustus 2022 - 14:00   I   door Redactie

Het nieuwe seizoen is terug begonnen en dat gaat gepaard met nieuwe podcasts. In 90minutes spraken Aster Nzeyimana, Sam Kerkhofs, Filip Joos en Steven Defour over het begin van de competitie.

Daar spraken ze onder andere over Club Brugge. De landskampioen wordt naar voren geschoven als voornaamste titelkandidaat. Volgens Steven Defour hebben ze nog steeds meer kwaliteit in de kern dan zijn concurrenten. Ook financieel staan ze mijlenver voor.

“Weet je wat ik een raar beeld vond”, opende Filip Joos. “In heel de perceptie met Carl Hoefkens zijn ze toch veel te vroeg geweest met hem af te schrijven?” Sam Kerkhofs countert: “Het was ook wel echt slecht, hé.” “Na drie speeldagen vind ik zo een besluit echt veel te vroeg", concludeerde Joos.

“Wat er vergeten wordt is dat Club vorig jaar in de play-offs ook niet swingde. Het verschil is dat daar nu puntenverlies bij is”, aldus Joos. Na de wedstrijd tegen OHL lijken alle twijfels van de baan. Club wist met drie goals de wedstrijd naar zich toe te trekken. Zondag moeten ze bevestigen tegen KV Kortrijk.

Poll: Vind jij ook dat Hoefkens niet genoeg tijd gekregen heeft voor hij afgeschreven werd?

TAGS  I  Club Brugge

zaterdag 9 december 2023

vrijdag 8 december 2023

donderdag 7 december 2023

woensdag 6 december 2023