'Rode Duivel brengt Martinez in moeilijkheden door knotsgekke transferkeuze' 

'Rode Duivel brengt Martinez in moeilijkheden door knotsgekke transferkeuze' 
Woensdag 17 augustus 2022 - 22:30   I   door Redactie

De Rode Duivels beginnen op 23 november aan hun wereldkampioenschap. Ze moeten in hun eerste wedstrijd voorbij Canada zien te geraken.

Bondscoach Roberto Martinez was voor aanvang van de transfermercato al heel duidelijk. Zijn Rode Duivels moesten de juiste transfer maken als ze mee willen naar het wereldkampioenschap. De voorwaarden van de bondscoach: Een goede competitie vinden waar ze vooral veel speelminuten kunnen maken.

Volgens de Italiaanse Sky Sports-journalist Rudy Galetti zou Jason Denayer voor een avontuur in het Midden-Oosten kiezen. De Rode Duivel zou dicht bij een overstap naar Al-Nasr uit Saudi Arabië staan, zo meldt ook Het Nieuwsblad. Een enorme aderlating voor de Rode Duivels.

De Duivels willen Denayer er namelijk graag bij op het WK. Dat hij nu in een minder hoog aangeschreven competitie gaat spelen doet ons nationale elftal dan ook geen goed. Martinez zal zeker zijn bedenkingen hebben bij deze overstap, al schreef hij ook Alderweireld niet af toen hij bij Al-Duhail SC in Qatar ging spelen.

Poll: Denk jij dat Martinez Denayer mee zal nemen naar het WK als hij in Saoudi-Arabië speelt?

TAGS  I  Lyon  I  Al-Nasr

dinsdag 4 oktober 2022

maandag 3 oktober 2022

zondag 2 oktober 2022