Van der Elst wijst Club op plichten: "Allang gestopt met dat te proberen begrijpen"

Van der Elst wijst Club op plichten:
Vrijdag 19 augustus 2022 - 11:00   I   door Redactie

De meest besproken club van het land in deze periode moet ongetwijfeld Club Brugge zijn. En dat heeft alles met de transfermarkt te maken.

Want daar toont de landskampioen zich ontzettend actief. Maar voor sommigen nog niet actief genoeg. Zo vindt Franky Van der Elst bijvoorbeeld dat de Bruggelingen absoluut nog een middenvelder nodig hebben.

En hij ziet daarvoor Sander Berge als ideale pion, ook al zal blauw-zwart dan zijn inkomende transferrecord van negen miljoen zowat moeten verdubbelen. "Discussiëren over de prijs kan je altijd, al ben ik allang gestopt met die bedragen te proberen begrijpen", aldus Van der Elst.

"Maar Berge is nog maar 24, misschien maken ze zelfs nog winst op hem", argumenteert de analist in Het Nieuwsblad. "En zelfs al is dat niet het geval: voor onmiddellijk rendement moet je soms geld op tafel durven te leggen. Als je iets wil bereiken, moet je doorduwen."

Champions League

Van der Elst houdt zich niet in en wijst het bestuur van Club Brugge op zijn plichten. "Uiteindelijk gaat het om presteren en winnen, hè. Over minder dan een maand is de Champions League er al - tegen dan moet er een evenwichtige ploeg staan."

Poll: Vind je dat Van der Elst gelijk heeft?

TAGS  I  Club Brugge  I  Sheffield United  I  KRC Genk

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024