'Zware klap: Club ziet opnieuw transfertarget voor de neus weggekaapt worden’

'Zware klap: Club ziet opnieuw transfertarget voor de neus weggekaapt worden’
Zaterdag 20 augustus 2022 - 12:45   I   door Redactie

Dat landskampioen Club Brugge nog steeds op zoek is naar versterking weet u intussen wel. Blauw-zwart ziet het ene transfertarget na het andere weggeplukt worden door andere teams. Vandaag lijkt daar nog maar eens eentje bij te komen.

Het Italiaanse Atalanta Bergamo zou volgens sportjournalist en transferexpert Nicolo Sircha alle pijlen op Rasmus Hojlund richten. De 19-jarige Deen stond ook in de belangstelling bij Club Brugge, maar zij dreigen nu dus achter het net te vissen.

Club deed er dan ook heel lang over om een concreet én hoog genoeg bod uit te brengen. De Deense tiener had weliswaar al laten weten dat hij zich vereerd voelde door de interesse van Club en een overstap zeker zag zitten. Zonde voor de West-Vlamingen, die een toptalent in huis hadden kunnen halen.

Eerder greep Club trouwens al naast een aantal andere spitsen. Denk maar aan Stipe Biuk, Vedat Muriqi en Christos Tzolis. Aangezien de transfer van Hojlund naar Atalanta nog niet rond is, maakt Club nog een kleine kans. De landskampioen zal dan wel snel moeten zijn en een stevige transfersom op tafel moeten leggen.

Poll: Denk jij dat Club deze zomer nog een spits zal weten aan te trekken?

TAGS  I  Club Brugge  I  Sturm Graz  I  Atalanta

donderdag 29 februari 2024

woensdag 28 februari 2024

dinsdag 27 februari 2024

maandag 26 februari 2024