Rampscenario in werking voor Club en Noa Lang: "Het ziet er echt niet goed uit"

Rampscenario in werking voor Club en Noa Lang:
Zondag 21 augustus 2022 - 17:00   I   door Redactie

Club Brugge hield zondag dan wel de drie punten thuis tegen KV Kortrijk, het zat na de match toch met een heel slecht gevoel.

En dat had alles te maken met de blessure die Noa Lang opgelopen had. Amper een minuut na zijn invalbeurt sloeg hij zijn linkerenkel om en moest hij noodgedwongen vervangen worden.

Dat hij nog even probeerde, maar echt niet verder kon, doet het ergste vermoeden. Ook bij analist Franky Van der Elst. "Dat is lelijk", klonk het vol afgrijzen bij de herhaling op Eleven Sports. "Hopelijk heeft hij stevige enkelbanden, maar het ziet er echt niet goed uit."

Ook trainer Carl Hoefkens maakte zich zorgen. "We zullen de onderzoeken van maandag moeten afwachten", klonk het op de persconferentie. "Maar net als vorige week met de blessure van Skov Olsen maak ik mij daar zorgen over."

Transfer

Het uitvallen van Lang is niet alleen op sportief vlak een opdoffer - hij begon net opnieuw in vorm te raken, maar vooral op transfervlak een ramp. De Nederlander én ook Club rekenden immers op een transfer. Maar dat dreigt nu dus in het water te vallen.

Poll: Denk je dat Lang zo zijn transfer zal missen?

TAGS  I  Club Brugge  I  KV Kortrijk

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024