Transfermarkt LIVE: Dennis Praet naar Club, Nainggolan weg bij Antwerp?

Transfermarkt LIVE: Dennis Praet naar Club, Nainggolan weg bij Antwerp?
Maandag 22 augustus 2022 - 22:00   I   door Redactie

De transfermarkt is nu al sinds begin juli open. Nog tot en met 6 september kunnen ploegen uit de Jupiler Pro League spelers kopen, verkopen, huren en verhuren. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken effectief andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Club Brugge moet volgens Marc Degryse nog drie inkomende transfers afronden. Hij verwacht nog een leidinggevende verdediger, een extra spits en een vervanger voor Hans Vanaken.

*Die vervanger van Vanaken zou wel eens Dennis Praet kunnen worden. Club Brugge zou interesse hebben in de Rode Duivel. Zowel een huuroptie als een permanente overname behoren tot de opties.

*Radja Nainggolan heeft zichzelf aangeboden bij AS Roma. De club van José Mourinho zag onlangs Wijnaldum uitvallen met een scheenbeenbreuk. Om dat verlies op te vangen, wil Nainggolan dus graag terugkeren naar Rome. Het zou kunnen dat Nainggolan op deze manier druk probeert te zetten op Paul Gheysens. Ze zouden momenteel over een nieuwe overeenkomst onderhandelen.

*Anderlecht zou dan toch een rechtstreekse vervanger voor Trebel willen aantrekken. Ook binnen de eigen jeugd zijn er opties. Zo kunnen Marco Kana, Kristian Arnstad en Noah Sadiki alle drie op de ‘6’ uit de voeten.

*Youri Tielemans zou Leicester dan toch nog kunnen verlaten. Er wordt verwacht dat Arsenal deze week eindelijk een bod zal uitbrengen bij Leicester.

*AC MIlan wil graag Albert Sambi Lokonga en Aster Vranckx aantrekken. Voor Lokonga van Arsenal lijkt een huuroptie het meest haalbare. Vranckx zou dan weer permanent kunnen vertrekken bij Wolfsburg.

*Vincent Kompany zou graag nog een JPL-smaakmaker aantrekken. Georges Mikautadze speelde vorig seizoen op huurbasis voor Seraing en is bij FC Metz uitermate sterk aan het seizoen begonnen. Er werd al een bod van 2,5 miljoen euro geweigerd.

*Dedryck Boyata is vandaag voorgesteld als speler van Club Brugge. De landskampioen betaalt 3 miljoen euro voor de Rode Duivel en hoopt zo de defensieve problemen op te lossen.

*Leandro Trossard zou Brighton deze zomer nog kunnen verlaten. Hij wil weliswaar enkel transfereren als er een club met een mooi project hem weet te overtuigen. Het is belangrijk voor Trossard dat hij speelminuten kan maken met oog op het WK. Everton, Manchester United en Newcastle zouden geïnteresseerd zijn in de Duivel.

*Noa Lang kondigde vorig seizoen zijn afscheid bij Club Brugge al aan. Goed tien dagen voor het sluiten van de mercato zit de aanvaller nog steeds bij Club. Volgens zijn moeder zou Lang het verrassend genoeg niet erg vinden om nog een jaartje langer bij de landskampioen te spelen. Ook de blessure die hij opliep tegen KV Kortrijk zou roet in Lang zijn transfereten gooien.

*Hans Vanaken zou Club Brugge mogen verlaten als de landskampioen een waardige vervanger weet aan te trekken. Vanaken zou zelf trouwens ook graag de overstap naar West Ham United maken. Er wordt geopperd dat de match tegen KV Kortrijk zijn laatste voor blauw-zwart was. 

*Om Vanaken te vervangen kijkt Club naast Dennis Praet ook nog naar een OHL-sterkhouder. Club zou al een bod hebben uitgebracht op Mathieu Maertens, de kapitein van OHL.

Poll: Denk jij dat Noa Lang Club deze zomer nog zal verlaten?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024