‘AC Milan kan zich echt niet meer inhouden en gaat voor een vierde én vijfde Belg’

‘AC Milan kan zich echt niet meer inhouden en gaat voor een vierde én vijfde Belg’
Maandag 22 augustus 2022 - 16:00   I   door Redactie

Italiaans kampioen AC Milan heeft er een drukke transferperiode opzitten. Ze trokken onder meer Divock Origi en Charles De Ketelaere aan. Origi kwam transfervrij over van Liverpool, voor De Ketelaere moesten ze wel de volle pot betalen: 32 miljoen euro plus bonussen.

Nu zouden de Rossoneri nog twee Belgische voetballers aan het lijstje hebben toegevoegd. Zo raakte onlangs bekend dat Albert Sambi Lokonga van Arsenal een transfertarget van Maldini is. Lokonga mocht afgelopen speeldag nog eens invallen bij Arsenal, maar kan niet op veel speeltijd rekenen.

Of dat bij AC Milan anders zou zijn is maar de vraag. De Italiaanse kampioen wil trouwens nog een tweede Belgische middenvelder aan hun kern toevoegen. De 19-jarige Aster Vranckx van Wolfsburg zou kunnen rekenen op de interesse van AC Milan, zo meldt La Gazetta dello Sport.

Mochten beiden de overstap naar AC Milan maken, dan zouden ze de vierde en vijfde Belg bij de Rossoneri worden. Naast nieuwe aanwinsten De Ketelaere en Origi speelt ook Alexis Saelemaekers in het rood-zwarte shirt. Een concreet bod hebben Arsenal en Wolfsburg nog niet ontvangen.

Huur met optie

Zowel Arsenal als Wolfsburg hebben de Belgische jonkies aangetrokken met het oog op de toekomst. Arsenal zou Lokonga enkel willen verhuren. Hetzelfde wordt verwacht van Wolfsburg en Aster Vranckx. AC Milan zou dat ook wel zien zitten, maar enkel met een realistische aankoopoptie in de overeenkomst.

Poll: Denk jij dat AC Milan deze Belgen zal weten aan te trekken?

TAGS  I  AC Milan  I  Wolfsburg  I  Arsenal

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024