‘Leandro Trossard verrast Brighton opeens met enorm belangrijk transfernieuws’

‘Leandro Trossard verrast Brighton opeens met enorm belangrijk transfernieuws’
Maandag 22 augustus 2022 - 20:00   I   door Redactie

Leandro Trossard en Brighton zijn bijzonder goed aan het nieuwe seizoen begonnen. De Rode Duivel maakte afgelopen weekend tegen West Ham zijn eerste goal van het seizoen. Brighton staat na 3 speeldagen met 7 op 9 op een gedeelde tweede plaats in de Premier League.

Maar het is nog niet duidelijk of Trossard het hele seizoen bij Brighton zal blijven. Eerder werd er geopperd dat de Rode Duivel een nieuw contract aangeboden zou krijgen. Brighton wil hem zo een blijk van vertrouwen geven.

Of Trossard gaat tekenen is nog niet duidelijk. Het Belang van Limburg weet dat Trossard openstaat voor een transfer, maar wel tegen strikte voorwaarden. Zo zou hij in een ploeg terecht moeten komen met een aantrekkelijk project waar hij voldoende speelminuten kan maken.

Volgens Ben Jacobs — journalist voor CBS Sports Golazo — zouden Manchester United, Newcastle en Everton de Rode Duivel graag aantrekken. De vraag luidt dan of Trossard hun project interessant genoeg vindt en of hij daar voldoende speelminuten zal kunnen verzamelen.

Contract

Graham Potter — de trainer van Brighton — zou liever hebben dat Trossard gewoon bij Brighton blijft. Volgens Ben Jacobs zou hij ontkennen dat Trossard zijn contract volgend seizoen afloopt. Zou de Rode Duivel zijn nieuwe overeenkomst dan al getekend hebben?

Poll: Waar zal Trossard na het sluiten van de mercato aan het voetballen zijn?

TAGS  I  Brighton  I  Everton  I  Newcastle  I  Manchester United

donderdag 30 maart 2023

woensdag 29 maart 2023

dinsdag 28 maart 2023