‘Straf: Club Brugge wil na Boyata nog een tweede Rode Duivel aantrekken’

‘Straf: Club Brugge wil na Boyata nog een tweede Rode Duivel aantrekken’
Maandag 22 augustus 2022 - 19:00   I   door Redactie

Landskampioen Club Brugge lijkt wakker geschoten te zijn op de transfermarkt. Vandaag legt Dedryck Boyata zijn medische en fysieke tests af. Het blauw-zwarte bestuur blijft niet stilzitten en wil meteen een tweede Rode Duivel aantrekken.

Het gaat om Leicester-speler Dennis Praet, zo meldt The Daily Mail. De Rode Duivel is geen vaste waarde bij Leicester en zou mogen vertrekken. Het is niet zo dat Praet geen speelminuten meer krijgt bij The Foxes, maar met het oog op het WK zou een basisplaats geen overbodige luxe zijn. 

Of de ex-Anderlecht-speler een overstap naar de landskampioen ziet zitten is niet duidelijk. Wel zou Praet bij Club zeker de mogelijkheid hebben om voldoende speelminuten te verzamelen. Er wordt zowel over een huurovereenkomst, als een permanente transfer gesproken. 

De interesse in Dennis Praet doet ons vermoeden dat Hans Vanaken de landskampioen binnenkort zal verlaten. De sterkhouder van Club Brugge zou de club enkel mogen verlaten als ze een waardige vervanger kunnen aantrekken. Die lijken ze met Dennis Praet gevonden te hebben.

Poll: Vind jij Dennis Praet een waardige vervanger voor Hans Vanaken?

TAGS  I  Club Brugge  I  Leicester

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024