‘Club Brugge heeft bijzonder slecht nieuws voor Hans Vanaken en West Ham United’

‘Club Brugge heeft bijzonder slecht nieuws voor Hans Vanaken en West Ham United’
Woensdag 24 augustus 2022 - 11:00   I   door Redactie

Dat West Ham United Hans Vanaken graag wil aantrekken weet u intussen wel. Desondanks lijkt de onderhandelingsstrategie die ze hanteren geen vruchten af te werpen. Ze verhoogden hun bod van 10 miljoen euro tot 11 miljoen euro.

Met die lachwekkende verhoging gaat de landskampioen natuurlijk niet akkoord. Ze mikken zelf op een bedrag rond 20 miljoen euro, maar het lijkt niet realistisch dat Vanaken zoveel zal opleveren. De Rode Duivel viert woensdag namelijk zijn 30ste verjaardag.

De gevraagde 20 miljoen van Club lijkt echt te veel. In de geschiedenis van het voetbal zijn er nog maar een tiental voetballers van 30 jaar of ouder die voor meer dan 14 miljoen euro verkocht werden. Het Laatste Nieuws deelt mee dat dat toch voetballers van een ander kaliber dan Vanaken zijn.

Select lijstje

De duurste dertiger is Casemiro, hij werd onlangs voor 60 miljoen euro getransfereerd van Real Madrid naar Manchester United. Daarnaast spreken de namen op het lijstje tot de verbeelding: Ronaldo, Koulibaly, Coutinho, Giroud, ... . West Ham betaalde zelf nooit meer dan 9,5 miljoen euro voor een dertiger.

Poll: Zou Club Vanaken moeten verkopen als ze een bod 15 miljoen euro ontvangen?

TAGS  I  Club Brugge  I  West Ham United

maandag 22 juli 2024

zondag 21 juli 2024

zaterdag 20 juli 2024