‘Déze lieveling van de Anderlecht-supporters is opeens op weg naar de uitgang’

‘Déze lieveling van de Anderlecht-supporters is opeens op weg naar de uitgang’
Woensdag 24 augustus 2022 - 20:30   I   door Redactie

Anderlecht zit tijdens het slot van deze mercato niet stil. Eerder werd bekendgemaakt dat de 20-jarige Moussa N'Diaye de overstap van Barcelona naar paars-wit zal maken.

Maar ook op uitgaand vlak lijkt er nog het een en ander te bewegen. Zo zou publiekslieveling Anouar Ait El Hadj de club nog kunnen verlaten, zo meldt Het Nieuwsblad. De 20-jarige middenvelder was geen onbesproken figuur de laatste week. 

Na een verandering in de opstelling verdween Ait El Hadj vorig seizoen uit de basiself bij Kompany. Ook in het kersverse seizoen mét een nieuwe coach lijkt hij niet boven water te komen. Anderlecht wou hem laten meespelen met de beloftenploeg, maar dat weigerde hij. 

Intussen zou hij er wel voor openstaan om zich aan te sluiten bij RCSA Futures. Volgens Het Nieuwsblad zou hij weliswaar ook de overstap naar het buitenland kunnen maken. Zo zouden Rayo Vallencano, Vitesse, Burnley en Bordeaux interesse hebben in de jeugdinternational.

Huuroptie

Volgens de vader van Anouar — Driss Ait El Hadj — wil zijn zoon vooral speelminuten verzamelen. Daarom lijkt het niet onmogelijk dat de middenvelder Anderlecht voor een seizoen op huurbasis zal verlaten. Of er gegadigden zijn om AIt El Hadj in een huurovereenkomst over te nemen is niet geweten.

Poll: Denk jij dat Ait El Hadj Anderlecht deze zomer nog zal verlaten?

TAGS  I  Anderlecht  I  Burnley  I  Vitesse  I  Bordeaux  I  Rayo Vallencano

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024