Transfermarkt LIVE: Na Vanaken nog een vertrekker bij Club, heeft Zirkzee beslist?

Transfermarkt LIVE: Na Vanaken nog een vertrekker bij Club, heeft Zirkzee beslist?
Donderdag 25 augustus 2022 - 20:00   I   door Redactie

De transfermarkt is nu al sinds begin juli open. Nog tot en met 6 september kunnen ploegen uit de Jupiler Pro League spelers kopen, verkopen, huren en verhuren. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken effectief andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Anderlecht wil Oliver Abildgaard wegkapen bij Rubin Kazan. De 26-jarige defensieve middenvelder zou de vervanger van de geblesseerde Adrien Trebel moeten worden.

*RSCA versterkte zich ook met Moussa N'Diaye. De 20-jarige Senegalees komt over van Barça B en moet de vervanger van Sergio Gomez worden.

*Het geduld van West Ham is bijna op. Club Brugge vraagt 20 miljoen euro voor Hans Vanaken. Als blauw-zwart zijn vraagprijs niet ernstig laat zakken, trekt de Engelse club de stekker uit de onderhandelingen.

*Dieumerci Mbokani staat in de belangstelling van Standard. De 37-jarige aanvaller is transfervrij en ziet een terugkeer naar de oude stal wel zitten.

*West Ham wil naast Vanaken nu ook Arne Engels aantrekken. De 18-jarige rechtermiddenvelder komt nu uit voor Club NXT, waar hij een van de sterkhouders is. Hij zit in zijn laatste contractjaar bij Club.

*Joshua Zirkzee lijkt plots op weg naar Bologna. De Italiaanse club doet er alles aan om de Nederlandse aanvaller over te nemen van Bayern München. Anderlecht dreigt dus achter het net te vissen.

Poll: Denk jij dat de transfer van Mbokani naar Standard tot stand zal komen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  KV Mechelen  I  Standard  I  KRC Genk  I  AA Gent

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024