Transfermarkt LIVE: Dramatische wending voor Vanaken, haalt Club déze goalgetter?

Transfermarkt LIVE: Dramatische wending voor Vanaken, haalt Club déze goalgetter?
Vrijdag 26 augustus 2022 - 20:00   I   door Redactie

De transfermarkt is nu al sinds begin juli open. Nog tot en met 6 september kunnen ploegen uit de Jupiler Pro League spelers kopen, verkopen, huren en verhuren. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken effectief andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Raphael Onyedika wordt de nieuwe nummer zes van Club Brugge. De Nigeriaan komt voor 9 miljoen euro over van FC Midtjylland.

*Francis Amuzu zal niet vertrekken deze zomer bij Anderlecht. De 22-jarige flankspeler onderhandelt met paars-wit zelfs over een nieuw contract.

*De transfer van Hans Vanaken naar West Ham gaat allicht niet door. De Engelse club heeft een persoonlijk akkoord met Lucas Paqueta. West Ham moet wel nog een akkoord vinden met de club van de middenvelder, Lyon. Er is sprake van een transfersom van 60 miljoen euro.

*Joshua Zirkzee trekt naar Bologna. De Italiaanse club heeft een akkoord met Bayern München. Anderlecht vist dus achter het net.

*Club Brugge maakt werk van de komst van Mathieu Maertens van OH Leuven. OHL-coach Marc Brys bevestigt de onderhandelingen over de middenvelder.

*Club Brugge zal niet kunnen rekenen op de komst van Nicolas Raskin. De sterkhouder van Standard verkiest een transfer naar het buitenland en legt het aanbod van Club naast zich neer.

*Michy Batshuayi zou op zijn beurt dan weer naar de Serie A trekken. Salernitana toont alvast belangstelling in de spits van Chelsea, waar hij op overschot is.

*Club Brugge meldde zich voor Paul Onuachu. Blauw-zwart heeft dubbele cijfers over voor de Nigeriaanse spits, maar Genk wil hem niet verkopen aan Club.

Poll: Zou jij Onuachu graag in het shirt van Club zien?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  KV Mechelen  I  Standard  I  KRC Genk  I  AA Gent

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024