‘Radja Nainggolan overtuigt déze JPL-sterkhouder: “Volgend jaar samen kampioen!”

‘Radja Nainggolan overtuigt déze JPL-sterkhouder: “Volgend jaar samen kampioen!”
Zaterdag 27 augustus 2022 - 13:00   I   door Redactie

Eerder deze week werd Antwerp Europees uitgeschakeld. Om die kater door te spoelen trekken ze zondag naar de Ghelamco Arena. Daar proberen ze hun competitierapport perfect te houden.

Momenteel staat Antwerp — met een wedstrijd minder (2 minder dan Club) — gedeeld met KRC Genk op de tweede plaats in het JPL-klassement. In aanloop van de wedstrijd tegen AA Gent sprak De Gazet van Antwerpen met Radja Nainggolan en Vadis Odjidja.

De dertigers zijn goede vrienden en kennen elkaar al van bij de jeugd. Wanneer de krant oppert dat ze beiden nog geen Belgische titel hebben, reageert Nainggolan: “Misschien kunnen we die volgend seizoen samen pakken bij Antwerp? Ik zou Vadis altijd in mijn ploeg willen.”

Of dat ook echt zal gebeuren is nog maar de vraag. Net als Nainggolan ziet Odjidja zijn contract aan het einde van het seizoen aflopen. Als afsluiter verklaart Radja dat het oké zou zijn mocht Antwerp de competitie dit jaar niet winnen: “Wij móéten niet. Is het niet dit seizoen, dan volgend”, aldus de ex-Rode Duivel.

Poll: Denk jij dat Odjidja volgend seizoen naar Antwerp zal gaan?

TAGS  I  Antwerp  I  AA Gent

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024