‘Enorme Brugse domper’: “Vanaken is het missende puzzelstuk op het middenveld”

‘Enorme Brugse domper’: “Vanaken is het missende puzzelstuk op het middenveld”
Woensdag 31 augustus 2022 - 11:00   I   door Redactie

Club Brugge-sterkhouder Hans Vanaken lijkt dan toch bij de landskampioen te blijven. De middenvelder stond lang in de belangstelling bij West Ham United, maar zij trokken onlangs voor 43 miljoen euro plus bonussen Lucas Paqueta aan.

Of zou dat dan toch niet het einde van de overstap van Vanaken betekenen? Dinsdag meldde Het Nieuwsblad al dat West Ham de strijdt om Vanaken nog niet opgeeft. Vandaag volgde de bevestiging van het Engelse HITC, dat de sterkhouder tot de 'missing link' op het middenveld bombardeert. 

Vorige week was er zelfs sprake van een derde bod, al hebben we dat nooit te zien gekregen. Vooralsnog is het hoogst uitgebrachte bod van de Londenaars 13 miljoen euro (inclusief bonussen). Dat is een bedrag waar Club geen gehoor aan geeft. West Ham heeft nog twee dagen om de transfer af te ronden. 

Eén voordeel heeft Club alleszins: ze spelen de Champions League. West Ham moet zich tevredenstellen met de Conference League, al lijkt het niet onmogelijk dat ze daar ver weten door te stoten. HITC droomt alvast van een middenveld met Paqueta, Rice, Soucek en Vanaken.

Poll: Denk jij dat Hans Vanaken deze zomer nog naar Londen zal verkassen?

TAGS  I  Club Brugge  I  West Ham United

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024