Transfermarkt LIVE: Raman definitief weg bij Anderlecht, twee Duivels naar JPL?

Transfermarkt LIVE: Raman definitief weg bij Anderlecht, twee Duivels naar JPL?
Woensdag 31 augustus 2022 - 20:00   I   door Redactie

De transfermarkt is nu al sinds begin juli open. Nog tot en met 6 september kunnen ploegen uit de Jupiler Pro League spelers kopen, verkopen, huren en verhuren. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken effectief andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Benito Raman staat op het punt de overstap naar AZ Alkmaar te maken. De Nederlanders zouden hem voor een seizoen huren mét aankoopoptie. De transfer is nog niet officieel bekendgemaakt, maar de Nederlandse transfermarkt sluit vanavond de deuren al.

*Kristoffer Olsson maakt definitief de overstap van Anderlecht naar FC Midtjylland. De Zweed wordt voor een seizoen uitgeleend.  De Deense ploeg beschikt ook over een aankoopoptie.

*Anderlecht heeft zonet ook zijn nieuwe aanwinst voorgesteld. Ze nemen de 25-jarige Amadou Diawara voor 1,5 miljoen euro plus bonussen over van AS Roma.

*Hans Vanaken heeft zijn contract bij Club Brugge tot 2027 verlengd. De sterkhouder maakt zo een einde aan zijn transfersoap met West Ham United. 

*Rode Duivel Thomas Meunier zou naar Barcelona kunnen trekken. De Catalanen hadden al langer interesse in de Belgische vleugelverdediger, maar moesten eerst ruimte maken in de spelerskern. Villareal zou Sergino Dest overnemen van Barca. 

*Hernan Losada zou wel eens de nieuwe coach van KV Kortrijk kunnen worden. De Argentijnse ex-Beerschot-coach bevestigt dan zijn makelaars in contact staan met het bestuur van KVK. Concreet is er weliswaar nog niets besproken.

*Adnan Januzaj zal moeten wachten tot Ocampos vertrekt bij Sevilla, vooraleer hij ingeschreven kan worden. De tijd dringt voor de Rode Duivel, want op 1 september sluit de mercato de deuren in Spanje. 

*Ook Jason Denayer is nog steeds aan het zoeken naar een nieuwe club. Hij leek even onderweg naar Wolverhampton, maar de Wolves willen toch eerst een andere piste verkennen. Net als in Spanje sluit de Engelse markt op 1 september. 

*Mochten Denayer en Januzaj na de internationale deadline day nog geen nieuwe club hebben, dan kunnen ze altijd in de Jupiler Pro League naar een werkgever zoeken. Bij ons sluit de markt de deuren namelijk pas op 6 september.

*Door de komst van Calvin Stengs naar Antwerp zou wel eens een zure nasmaak kunnen achterlaten bij Anderlecht. Stengs komt namelijk over van OGC Nice, waar ze door zijn vertrek het het dossier van Francis Amuzu willen heropenen.

*Francky Dury zou enkel een gehoor geven aan een nieuwe rol als trainer als er een mooi sportief en financieel project voorbijkomt. Het lijkt dus weinig waarschijnlijk dat hij de opvolger van Karim Belhocine zal worden bij KV Kortrijk.

*KRC Genk heeft afscheid genomen van twee spelers. Simen Juklerod trekt definitief naar het Noorse Valerenga. Ook Bastien Toma verlaat de Limburgers. Hij wordt voor een seizoen mét aankoopoptie uitgeleend aan het Portugese Paços Ferreira.

Poll: Denk jij dat Vanaken het goed zou doen bij West Ham?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024