‘Gespot in België: Hernan Losada kan zeer opvallende JPL-comeback te maken’

‘Gespot in België: Hernan Losada kan zeer opvallende JPL-comeback te maken’
Woensdag 31 augustus 2022 - 17:00   I   door Redactie

Hernan Losada wisselde in januari 2021 Beerschot in voor het Amerikaanse D.C. United. Na een puik eerste seizoen te spelen werd de trainer na anderhalf jaar opzijgezet.

Sinds kort verblijft de Argentijn weer in België. Op de dag dat hij aankwam, werd Karim Belhocine net ontslagen bij KV Kortrijk. Toeval, volgens Losada. Bij De Gazet van Antwerpen geeft hij een blik op zijn verleden en zijn toekomst.

Over die toekomst is Losada duidelijk: “Ik ga niet zomaar ergens een job aannemen om niet langer werkloos te zijn. Ik wacht geduldig op de juiste opportuniteit.” Misschien dat KV Kortrijk wel zo’n opportuniteit is.

De coach zou al in contact staan met het bestuur van KVK: “Ik heb een makelaar die voor mij overal contacten onderhoudt. Hij heeft inderdaad met Kortrijk gepraat, maar erg concreet is dat voorlopig niet”, aldus Losada.

Beerschot

Na zijn ontslag bij D.C. United kreeg Losada naar verluidt heel snel een Whatsapp-berichtje van Francis Vrancken, de voorzitter van Beerschot. Hij vroeg Losada om terug te keren, maar dat aanbod sloeg hij af. “Ik moest nog veel regelen in Amerika en mijn hoofd stond er even niet naar”, besluit de trainer.

Poll: Hoop jij Hernan Losada nog op de Belgische velden aan het werk te zien?

TAGS  I  Beerschot  I  KV Kortrijk  I  DC United

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024