Vincent Mannaert shockeert Club-fans met onthulling Anderlecht: “Ik was er kort bij”

Vincent Mannaert shockeert Club-fans met onthulling Anderlecht: “Ik was er kort bij”
Donderdag 01 september 2022 - 20:00   I   door Redactie

Iedere week krijgen we een nieuwe aflevering van MIDMID voorgeschoteld. Deze week was Vincent Mannaert — de algemeen manager van Club Brugge — te gast bij Sam Kerkhofs en Evert Winkelmans.

In de MIDMID-podcast spreekt Mannaert over zijn verleden in de voetbalwereld. Hij werd in 2007 aangetrokken door Zulte Waregem, waar hij algemeen manager werd. Voordien zou het gezicht achter de transfers van Club dicht bij Anderlecht gestaan hebben. 

“Ik had voor het eerst contact met Anderlecht voor ik bij Zulte Waregem begon”, laat de manager optekenen. Een contract zou hij weliswaar nooit getekend hebben. “Maar ik was er heel kort bij”, aldus Mannaert. Paars-wit had hem gecontacteerd om een prominente rol binnen het team op te nemen. 

“Ik werd niet gecontacteerd om de opvolger van Van Holsbeek te worden, maar vooral ter versterking van zijn team", aldus Mannaert. Uiteindelijk ging hij niet in op het voorstel. In 2011 stelde Club hem voor als algemeen manager, waar ze samen ondertussen 5 keer kampioen wisten te spelen.

Poll: Wist jij dat Mannaert ooit dicht bij Anderlecht heeft gestaan?

TAGS  I  MIDMID  I  Club Brugge

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024