‘Club Brugge houdt het been stijf en wijst ongezien aanbod op sterkhouder resoluut af’

‘Club Brugge houdt het been stijf en wijst ongezien aanbod op sterkhouder resoluut af’
Donderdag 01 september 2022 - 18:15   I   door Redactie

Het is nog wachten tot 6 september voor de Belgische transfermarkt de deuren zal sluiten. Toch zijn de Belgische topploegen vandaag druk in de weer. De mercato sluit namelijk in de grote Europese voetballanden.

In Engeland en Frankrijk hebben er bijvoorbeeld nog enkele ploegen nood aan dringende versterking. Daarvoor kwamen Lille en een niet nader genoemde club uit de Premier League aankloppen bij de landskampioen. Lille zou een bod van 18 miljoen euro hebben uitgebracht op Noa Lang. 

Dat bod werd meteen van tafel geveegd, zo meldt Het Laatste Nieuws. Zowel Lang als Club zouden geen gehoor geven aan het aanbod van de Franse topclub. De Nederlandse aanvaller wil enkel verkassen als hij naar “de juiste club” zou kunnen gaan. 

Ook Club vindt het aanbod van Lille onvoldoende. De landskampioen verwacht naar verluidt een veelvoud van de geboden 18 miljoen euro. Het lijkt dan ook onwaarschijnlijk dat het verschil tussen vraag en aanbod in de komende uren weggewerkt zal worden. 

Club Brugge 

Noa Lang zal naar alle waarschijnlijkheid nog minstens tot de winter bij Club spelen. Tegen KV Kortrijk moest de Nederlander het veld geblesseerd verlaten. Die blessure zal ongetwijfeld invloed hebben gehad op het verlengd verblijf van Lang. Zijn transferwens zal vermoedelijk nog even uitgesteld moeten worden.

Poll: Zou jij Lang laten vertrekken voor 18 miljoen euro?

TAGS  I  Club Brugge  I  Lille

vrijdag 3 februari 2023

donderdag 2 februari 2023

woensdag 1 februari 2023