Transfermarkt LIVE: Bizarre transfer bij RSC Anderlecht, wat met Jason Denayer?

Transfermarkt LIVE: Bizarre transfer bij RSC Anderlecht, wat met Jason Denayer?
Zaterdag 03 september 2022 - 21:15   I   door Redactie

In de meeste andere landen mag de transfermarkt dan al gesloten zijn, in België kunnen ploegen nog tot en met 6 september spelers kopen, verkopen, huren en verhuren. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken effectief andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Anderlecht zou op het punt staan om Colin Coosemans te ruilen met Beerschot voor Mike Vanhamel. Vanhamel was lang de eerste doelman bij Beerschot, maar zou na een aantal conflicten met supporters andere oorden willen opzoeken. 

*Jason Denayer heeft nog steeds geen nieuwe club. De Rode Duivel besloot om zijn opties te bekijken en genoot de afgelopen weken de interesse van onder meer Valencia, Al-Nasr en Torino. Nu zou Wolverhampton de beste papieren hebben om hem aan te trekken. Denayer is transfervrij, waardoor hij na het sluiten van de mercato nog kan aansluiten bij een club. 

*Na de wedstrijd tegen Genk heeft STVV-sterkhouder Christian Brüls aangegeven dat hij de club deze zomer misschien nog verlaat: “In het voetbal weet je nooit”, liet de middenvelder optekenen. 

*Vincent Mannaert ontkent dat Club Brugge ooit interesse heeft gehad in Paul Onuachu. De Nigeriaan zou wel aangeboden zijn bij Club, maar de landskampioen heeft nooit belangstelling getoond.

*Anderlecht en Antwerp zijn door de UEFA op de vingers getikt. Er hangt paars-wit een boete van 100.000 euro boven het hoofd. Die boete ontlopen ze als ze hun financiële plaatje van 2019 tot en met 2022 in orde krijgen.

*Antwerp komt er vooralsnog vanaf met een waarschuwing, al worden ze wel nauwlettend in de gaten gehouden. Als de beide clubs niet oppassen, kan hen een transferverbod opgelegd worden.

*Michy Batshuayi heeft Chelsea ingeruild voor Fenerbahçe. Er zou naar verluidt een transfersom van 3,5 miljoen euro met de deal gepaard gaan.

*Rode Duivel Jan Vertonghen heeft zich aangesloten bij Anderlecht. Hij komt transfervrij over van Benfica en zal een jaarloon van 1,5 miljoen euro opstrijken

*Wouter Vrancken heeft bevestigd dat KRC Genk nog op zoek is naar een extra versterking. De vertrokken Simen Juklerod zouden ze niet vervangen, maar er wordt wel werk gemaakt van een versterking op de (rechter)flank.

*Nacer Chadli kan een verrassende terugkeer maken in de Jupiler Pro League. Westerlo is (net als Charleroi) geïnteresseerd in de ex-Rode Duivel.

*Youri Tielemans heeft zijn gedroomde transfer deze zomer niet kunnen maken. Er werd de Rode Duivel donderdag na zijn mindere prestatie tegen Manchester United verweten dat hij met opzet slecht zou spelen.

Poll: Vind jij het jammer dat Batshuayi niet voor een Belgische club gekozen heeft?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024