'Ruud Vormer gaat bij Club dan toch nog verbazen met spraakmakende transfer'

'Ruud Vormer gaat bij Club dan toch nog verbazen met spraakmakende transfer'
Zondag 04 september 2022 - 10:00   I   door Redactie

Nog enkele dagen en de transferperiode in België zit er net als in het merendeel van Europa op. En dat zou nog wel iets teweeg kunnen brengen.

In de eerste plaats bij Club Brugge dat nog wel enkele spelers heeft dat het het liefst zou kwijtspelen. In de eerste plaats Ruud Vormer. Die is compleet overbodig geworden, maar weegt met zijn salaris natuurlijk wel op het budget.

Afgelopen vrijdag was er nog heel wat ophef over het feit dat de Nederlander niet aanwezig was op de derby Club-Cercle. Los van het feit dat hij niet in de wedstrijdkern zat, is dat eigenlijk not done.

Vormer zat wel in de tribune bij de match Willem II-ADO Den Haag. In Nederland klinkt het nu dat dat wel eens met een transfer te maken zou kunnen hebben. Zelfs al is de Nederlandse transferperiode al afgelopen sinds eind augustus.

Transfervrij

Dat valt immers te omzeilen. Club Brugge heeft altijd gezegd dat Vormer gratis naar het buitenland mag. Dus als hij eerst zijn contract verbreekt bij blauw-zwart kan hij vervolgens als transfervrije speler ergens anders aansluiten. Afwachten maar.

Poll: Denk je dat Vormer Club nog zal verlaten?

TAGS  I  Club Brugge  I  Cercle Brugge  I  Willem II  I  ADO Den Haag  I  v24

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024