Transfermarkt LIVE: Lastminute-miljoenentransfer bij Antwerp, stunt rond Vormer?

Transfermarkt LIVE: Lastminute-miljoenentransfer bij Antwerp, stunt rond Vormer?
Zondag 04 september 2022 - 22:00   I   door Redactie

In de meeste andere landen mag de transfermarkt dan al gesloten zijn, in België kunnen ploegen nog tot en met 6 september spelers kopen, verkopen, huren en verhuren. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken effectief andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Antwerp zou zijn transferrecord breken om voor 7 miljoen euro de 22-jarige Senegalese aanvaller Bamba Dieng weg te halen bij Olympique Marseille.

*Ondertussen zoekt de overbodige Birger Verstraete nog een uitweg. Hij zou kunnen uitgeleend worden aan KV Mechelen, iets wat zelf zijn voorkeur wegdraagt. Ook Westerlo ligt op de loer.

*Ruud Vormer zou in extremis dan toch nog kunnen vertrekken bij Club Brugge. Er is nu sprake van dat hij zijn contract zou verbreken om daarna als transfervrije speler ergens aan de slag te gaan. Willem II, waar hij vrijdag nog op de tribune zat, zou een mogelijkheid kunnen zijn.

*Bij blauw-zwart onthulde Vincent Mannaert dat Roman Yaremchuk eigenlijk maar tweede keuze was en dat hij nooit zou gekomen zijn als de overgang van toptarget Rasmus Hojland gelukt was.

*Dennis Praet slaagde er niet in weg te raken bij Leicester City deze zomer, maar zou komende winter teruggehaald worden door Torino, waar hij vorig seizoen ook al op huurbasis speelde.

*Standard heeft met de 23-jarige Amerikaan Marlon Fossey van Fulham zo goed als zeker zijn nieuwe rechtsachter beet.

*Eupen blijft maar spelers halen bij PSG, de Oostkantonners zouden de 20-jarige rechtsachter Teddy Alloh definitief overnemen en de 18-jarige flankaanvaller Djeidi Gassama huren.

Poll: Vind je dat Vormer nog moet vertrekken?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024