Transfermarkt LIVE: Harry Kane naar Bayern München, kaapt AA Gent JPL-transfer?

Transfermarkt LIVE: Harry Kane naar Bayern München, kaapt AA Gent JPL-transfer?
Maandag 05 september 2022 - 21:00   I   door Redactie

In de meeste andere landen mag de transfermarkt dan al gesloten zijn, in België kunnen ploegen nog tot en met 6 september spelers kopen, verkopen, huren en verhuren. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken effectief andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Bayern München zou met de entourage van Harry Kane een plannetje aan het smeden zijn. Ze zouden onderling namelijk afgesproken hebben dat de spits niet bijtekent bij Tottenham. Dat om volgende zomer een transfer te vergemakkelijken.

*AA Gent wil lias Sebaoui overnemen van Beerschot. KV Mechelen heeft weliswaar al een persoonlijk akkoord met de Marokkaan. Mocht AA Gent aan het langste eind trekken, dan is dat een ferme opdoffer voor de Malinwa.

*Jason Denayer zou naast Wolverhampton ook naar AS Roma kunnen trekken. José Mourinho vraagt al lange tijd om verdedigende versterking en zou die nu ook krijgen. De Italianen kunnen enkel transfervrije spelers aantrekken, waardoor Denayer een van de weinige opties is voor the special one.

*Timothy Castagne zou deze zomer een transfer naar Borussia Dortmund én een overstap naar Atlético Madrid mislopen hebben, zo meldt The Athletic.

*Alexis De Sart zou — nu hij op een zijspoor zit bij Antwerp — de overstap naar RWDM uit de Challenger Pro League kunnen maken. De tweedeklasser toont concrete interesse.

*Standard Luik staat op het punt om de transfer van Marlon Fossey af te ronden. De 23-jarige Amerikaan komt over van Fulham en legt morgen zijn tests af.

*Nacer Chadli zou op het punt staan om zich aan te sluiten bij Westerlo. De Kemphanen hebben een akkoord bereikt met Basaksehir en hebben een contract van twee seizoenen klaarliggen voor de Rode Duivel. 

*Anderlecht wil nog toeslaan op de transfermarkt. Ze willen er graag nog een extra spits en een vleugelspeler bij. Liefst willen ze talentvolle spelers huren die bij hun club weinig speeltijd krijgen, zoals Silva en Esposito. De aanwinsten zouden Europees niet aan de bak kunnen komen, aangezien vorige vrijdag de onveranderlijke selecties doorgegeven zijn. 

*Er zou vandaag meer duidelijkheid moeten komen in de soap rond Mike Vanhamel. De doelman zou Beerschot inruilen voor Anderlecht, en Coosemans de omgekeerde beweging zien maken. Het wordt afwachten of er ook echt een akkoord komt. 

*Ross Barkley — die vorige week zijn contract ontbonden zag worden bij Chelsea — heeft zich aangesloten bij OGC Nice. 

*The Atletic meldt dat Diego Costa wel eens een comeback zou kunnen maken bij Wolverhampton Wanderers.

Poll: Zou Nacer Chadli een aanwinst zijn voor de JPL?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024