‘Recordtransfer Roman Yaremchuk maakt meteen een eerste slachtoffer bij Club’

‘Recordtransfer Roman Yaremchuk maakt meteen een eerste slachtoffer bij Club’
Maandag 05 september 2022 - 14:00   I   door Redactie

Dinsdag sluit ook in België de transfermarkt de deuren. Club Brugge beleefde een druk mercato, waar ze vele spelers zagen komen en gaan.

Eén van die aanwinsten is Roman Yaremchuk. De landskampioen betaalde met 16 miljoen euro plus bonussen een absoluut recordbedrag voor de Oekraïner. In de Brugse Derby wist hij al zijn eerste goaltje mee te pikken. Tegen Leverkusen wordt hij dan ook meteen in de basis verwacht.

Daar zal hij samen met Ferran Jutgla een duo in de voorhoede vormen, zo meldt Het Laatste Nieuws. Maar als er een speler zijn eerste basisplaats krijgt, wordt er een andere naar de bank verwezen. De krant verwacht dat dat komende woensdag gewezen recordtransfer Kamal Sowah zal zijn.

De Ghanees zou wel willen blijven vechten voor zijn basisplek. Club Brugge heeft dan ook een enorm drukbezet schema voor de boeg. Eén voordeel heeft Sowah: hij is op meerdere posities inzetbaar. Dat zal, in combinatie met het drukke wedstrijdschema, de Ghanees nog genoeg kansen opleveren om te schitteren in het blauw-zwarte tenue.

Poll: Denk jij dat Yaremchuk zal scoren tegen Leverkusen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Bayern Leverkusen  I  v24

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024