'Zware klap voor Vincent Mannaert: Toptalent kan Club Brugge zomaar verlaten’

'Zware klap voor Vincent Mannaert: Toptalent kan Club Brugge zomaar verlaten’
Dinsdag 06 september 2022 - 08:00   I   door Redactie

Landskampioen Club Brugge beleefde een druk mercato. Blauw-zwart trok enkele nieuwe kleppers aan, maar zag ook een aantal gevestigde waarden vertrekken.

Een jongeman die wel in Brugge bleef is Noah Mbamba. De jonge verdedigende middenvelder heeft nog tot medio 2023 een contract lopen bij Club. Het Nieuwsblad meent dan ook te weten dat de toekomst van Mbamba nog hoogst onzeker is.

Mbamba maakt de laatste tijd namelijk alleen nog speelminuten bij Club NXT, de jongerenploeg van Club Brugge. Met de komst van Raphael Onyedika lijkt daar ook niet snel verandering in te komen.

Mede daarom vreest de krant dat Mbamba niet zal bijtekenen, waardoor Club geen transfersom op kan eisen. De jonge Belg genoot nochtans van voldoende interesse tijdens deze mercato. Als Club graag wat geld aan hem had verdiend, hadden ze hem dus beter al laten vertrekken.

Toekomst

Een transfer naar het buitenland behoort deze winter zeker tot de mogelijkheden voor Mbamba. Een overstap naar een JPL-concurrent zou weliswaar ook niet misstaan voor de 17-jarige. De tijd zal uitwijzen waar de toekomst van het goudhaantje ligt. 

Poll: Zou jij het jammer vinden mocht Mbamba Club verlaten?

TAGS  I  Club Brugge  I  Club NXT

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024