Philippe Clement kan echt niet geloven wat hem overkomt: "Neen, toch?!" (VIDEO)

Philippe Clement kan echt niet geloven wat hem overkomt:
Maandag 05 september 2022 - 20:30   I   door Redactie

Een nieuw seizoen brengt nieuwe zorgen met zich mee, dat merkt ook Philippe Clement. De trainer geniet niet meer van de goddelijke status die hij verworven had na de fantastische reeks die zijn Monaco vorig seizoen wist neer te zetten.

Zo werden ze bijvoorbeeld door PSV uitgeschakeld in de voorronde van de Champions League, waardoor het net als Union naar de Europa League verwezen werd. Oké als dat bij Union gebeurt, maar in het prinsdom ligt de standaard toch net iets hoger. 

De druk op Clement begint dan ook zwaarder door te wegen. De trainer slaagde er afgelopen weekend wel in om te winnen, OGC Nice ging met 0-1 voor de bijl. Toch was het niet de uitslag dat alle aandacht naar zich toetrok, maar wel aanvoerder Wissam Ben Yedder. 

De kapitein van Monaco startte op de bank en mocht tien minuten voor het einde van de wedstrijd invallen. De Fransman gooide zijn shirt weliswaar op de grond en stormde de kleedkamers in, om iets later doodleuk weer naar buiten te komen. Een invalbeurt kreeg hij wel niet meer. 

Toilet 

Volgens Philippe Clement zou er niets aan de hand zijn: “Mijn staff heeft me verteld dat Wissam naar het toilet moest. Na de match heb ik hem zien vieren met zijn ploegmaats en met de supporters”, aldus Clement. “Er is helemaal niets aan de hand met Wissam Ben Yedder”, sluit de trainer af.

Of Clement de waarheid spreekt is niet meteen duidelijk. Ben Yedder is een van zijn topspelers, dus hem uit de basiself laten is niet vanzelfsprekend. Verschillende Franse media stellen de positie van Clement dan ook al in vraag.

Poll: Zal Clement na de winterstop nog T1 zijn bij Monaco?

TAGS  I  Monaco  I  OGC Nice

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024