Peter Vandenbempt geeft Club Brugge zomaar gouden tip: "Dat is echt verplicht"

Peter Vandenbempt geeft Club Brugge zomaar gouden tip:
Dinsdag 06 september 2022 - 08:30   I   door Redactie

Iedere week beoordeelt Peter Vandenbempt de Belgische topclubs bij Sporza. Deze week blikt hij vooruit op de Europese campagnes.

Zo kwam landskampioen Club Brugge — dat woensdag zijn Champions League-campage op gang trapt — natuurlijk ook aan bod. De analist ziet kansen voor blauw-zwart, maar makkelijk zal het niet worden: "De slechte start van Bayer Leverkusen zorgt voor groot optimisme, maar enige voorzichtigheid is toch geboden.”

Vandenbempt heeft vorige week de wedstrijd tussen Bundesliga-leider Freiburg en Leverkusen bekeken. Leverkusen verloor, maar was volgens de analist wel veruit de betere ploeg. “Achterin verdedigden ze niet scherp op corners, dus daar liggen misschien kansen voor Club Brugge”, geeft hij een gouden tip.

De vele mogelijkheden van Club-trainer Hoefkens zorgen voor veel druk om het beter te doen dan vorig jaar. De opdracht is volgens Vandenbempt dus toch niet zo makkelijk als iedereen bij voorbaat dacht: “Thuis winnen is verplicht als ze een rol van betekenis willen spelen en dat is dus toch een erg moeilijke opdracht.”

Poll: Denk jij dat Club woensdag zal winnen van Bayern Leverkusen?

TAGS  I  Sporza  I  Club Brugge

woensdag 4 oktober 2023

dinsdag 3 oktober 2023

maandag 2 oktober 2023

zondag 1 oktober 2023