Anderlecht-fans met de handen in het haar: ‘Julien Duranville plots op weg naar exit’

Anderlecht-fans met de handen in het haar: ‘Julien Duranville plots op weg naar exit’
Zaterdag 10 september 2022 - 08:00   I   door Redactie

Anderlecht hield zich de laatste dagen van de transfermercato opvallend koest. Het paars-witte bestuur investeerde niet meer in nieuwe spelers, maar pakte gisteren wel uit met de contractverlenging van Timon Vanhoutte.

Julien Duranville is ondertussen dan weer bezig met zich te ontpoppen tot absolute publiekslieveling bij Anderlecht. De 16-jarige aanvaller was beslissend tegen OHL en ook in de Conference League liet hij zich al gelden. Daar wist hij namelijk de penalty te versieren

Maar het scheelde niet veel of het goudhaantje van paars-wit had deze zomer al niet meer in het Lotto Park rondgelopen. Duitse media én Het Laatste Nieuws melden namelijk dat Borussia Dortmund hard aan zijn mouw trok afgelopen mercato.

De Belgische krant meldt dat de gesprekken tussen beide clubs enkel afliepen door het sluiten van de Duitse transfermarkt. De kans lijkt dus niet klein dat Dortmund deze winter opnieuw zal proberen om Duranville los te weken.

Contract

Reglementair gezien mag Anderlecht Duranville door zijn leeftijd een contractverlenging van maximum één jaar aanbieden. Of hij die zal tekenen is een andere vraag, want met zoveel buitenlandse interesse zal paars-wit enorm overtuigend mogen zijn.

Poll: Moet Anderlecht Duranville deze winter voor 15 miljoen euro laten gaan?

TAGS  I  Anderlecht

zaterdag 2 december 2023

vrijdag 1 december 2023

donderdag 30 november 2023

woensdag 29 november 2023

dinsdag 28 november 2023