Zware klap voor Leandro Trossard: onverwacht afscheid valt hem bijzonder zwaar

Zware klap voor Leandro Trossard: onverwacht afscheid valt hem bijzonder zwaar
Zaterdag 10 september 2022 - 10:00   I   door Redactie

Leandro Trossard is uitermate sterk aan het nieuwe seizoen begonnen. In de eerste zes Premier League-wedstrijden wist de Limburger al twee keer te scoren en evenveel assists af te leveren.

Toch loopt niet alles volgens plan voor de Rode Duivel. Zo heeft hij nog maar pas afscheid moeten nemen van zijn coach, Graham Potter. De ex-trainer van Brighton gaat aan de slag bij Chelsea, waar Thomas Tuchel onlangs ontslagen werd.

Volgens Britse media betaalt Chelsea 25 miljoen euro aan Brighton als afkoopsom voor de trainer. Wie Potter zal opvolgen bij Brighton is nog niet duidelijk, al zal de aanstelling waarschijnlijk niet lang op zich laten wachten.

Er staan Trossard, die momenteel sterk aan het spelen is, dus enkele belangrijke en spannende dagen te wachten. We verwachten niet dat hij snel uit de basiself bij Brighton zal verdwijnen, maar je weet nooit wat voor ideeën een nieuwe trainer met zich meebrengt.

Vertrouwen

Het afscheid van Potter zal zeker voor Trossard als een zware klap aankomen. De ex-trainer stelde namelijk enorm veel vertrouwen in de Rode Duivel en ze hadden een sterke band. Hopelijk voor Trossard kan hij zo een relatie ook met zijn nieuwe coach opbouwen.

Poll: Vind jij dat Trossard een basisplek verdient bij de Rode Duivels?

TAGS  I  Brighton  I  Chelsea

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024