Anderlecht-sterspeler Vertonghen komt met zéér opvallend voorstel op de proppen

Anderlecht-sterspeler Vertonghen komt met zéér opvallend voorstel op de proppen
Zaterdag 10 september 2022 - 10:30   I   door Redactie

Jan Vertonghen is goed aan zijn nieuwe avontuur bij Anderlecht begonnen. De verdediger speelde inmiddels al 125 minuten mee bij paars-wit.

Maar toch focust de Rode Duivel zich niet alleen op het voetbal. Zo toont Vertonghen ook enorme belangstelling voor de koers, zeker nu Remco Evenepoel op het punt staat om de Vuelta te winnen.

Evenepoel voetbalde in een niet te ver verleden nog bij Anderlecht. In de jongere reeksen mocht de wielrenner zelfs de aanvoerdersband even dragen, maar doorgroeien lukte hem nooit. Evenepoel besloot dan maar te gaan fietsen en dat deed hij met enorm veel succes.

Vertonghen heeft een wel heel opvallende weddenschap voor de rode Evenepoel: “Als jij de Vuelta wint, ga ik voor Anderlecht voetballen”, klinkt het bij Het Laatste Nieuws. "Ik heb mijn deel volbracht, zoals je ziet. Dus ik reken erop dat jij die rode trui mee naar huis brengt”, sluit de Rode Duivel af.

Remcoorts

Net als Vertonghen is ook Thibaut Courtois helemaal weg van de koers. Thuis, in Madrid, volgt het sluitstuk van de Rode Duivels iedere etappe op de voet. Courtois liet bij Sporza weten dat hij met grote ogen naar Evenepoel zijn prestaties zit te kijken. Ook in Madrid is er dus sprake van Remcoorts.

Poll: Ben jij net als Vertonghen en Courtois de Vuelta aan het volgen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Real Madrid

vrijdag 2 december 2022

donderdag 1 december 2022

woensdag 30 november 2022

dinsdag 29 november 2022