Felice Mazzu troeft Philippe Clement af en doet alle Anderlecht-supporters hunkeren

Felice Mazzu troeft Philippe Clement af en doet alle Anderlecht-supporters hunkeren
Zaterdag 10 september 2022 - 12:00   I   door Redactie

Felice Mazzu is na zijn termijn bij Union aan de slag bij Anderlecht. De trainer begon niet al te best aan het nieuwe seizoen en staat voorlopig negende in de Jupiler Pro League.

Vorig seizoen bij Union ging het net iets vlotter voor Mazzu. De succescoach werd met de Brusselaars namelijk vicekampioen en daarvoor wordt hij nu nog maar eens in de bloemetje gezet.

Mazzu ontving zaterdag namelijk de Guy Thys-award. Dat is de prijs die ieder jaar door de vereniging van Belgische professionele voetbaltrainers uitgereikt wordt aan de beste trainer van het afgelopen seizoen.

Deze was die eer dus weggelegd voor Mazzu, al is het de coach nog niet gelukt om bij Anderlecht een vervolg aan zijn sprookje te breien. Uiteindelijk hield hij Philippe Clement en Tom Saintfiet — die momenteel werkzaam is als bondscoach van Gambia — af.

Anderlecht

Bij paars-wit heeft Mazzu nog niet kunnen brengen wat hij bij Union heeft laten zien. De supporters van Anderlecht zullen alvast hopen dat het tij snel keert en dat Mazzu Anderlecht snel naar de top van het klassement kan lanceren.

Poll: Vind jij dat Mazzu deze overwinning verdient?

TAGS  I  Anderlecht  I  Union

donderdag 8 december 2022

woensdag 7 december 2022

dinsdag 6 december 2022