‘Mogelijk enorm spectaculaire transfer in de maak voor Rode Duivel Leandro Trossard’

‘Mogelijk enorm spectaculaire transfer in de maak voor Rode Duivel Leandro Trossard’
Zaterdag 10 september 2022 - 14:00   I   door Redactie

Leandro Trossard speelt momenteel de pannen van het dak bij Brighton. De Engelse club vertoeft momenteel op de vierde plek in het Premier League-klassement.

En dat heeft het voor een groot deel aan Trossard te danken. De Rode Duivel wist in zijn eerste zes wedstrijden van het seizoen al twee keer te scoren en evenveel assists af te leveren.

Toch kreeg Trossard nog niet zo lang geleden een zware klap te verwerken: trainer Graham Potter werd namelijk door Chelsea weggeplukt. Dat hoeft weliswaar geen definitief afscheid te betekenen.

Graham Potter heeft bij Chelsea nood aan een extra vleugelspeler en Trossard zou hoog op zijn verlanglijstje staan. De Duivel zou weliswaar niet de enige optie zijn voor Potter, ook Anthony Gordon (Everton) en Rafael Leao (AC Milan) behoren tot de mogelijkheden.

Voordeel

Eén voordeel heeft Trossard alvast, hij is een pak goedkoper dan Gordon en Leao. Niet dat Chelsea niet genoeg geld heeft, maar als Potter gaat doorduwen voor de Trossard zou het wel eens kunnen dat we snel weer een Belg aan het werk zien op Stamford Bridge.

Poll: Denk jij dat Trossard het goed zou doen bij Chelsea?

TAGS  I  Brighton  I  Chelsea

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024