Verrassende wending in het dossier van Dieumerci Mbokani: “Ik weet er niets van!”

Verrassende wending in het dossier van Dieumerci Mbokani: “Ik weet er niets van!”
Zaterdag 10 september 2022 - 18:00   I   door Redactie

Dieumerci Mbokani heeft een naam die in België klinkt als een klok. De Congolees was in een verleden al actief bij Antwerp, Anderlecht en Standard Luik. Daar zou binnenkort nog een vierde Belgische club bijkomen.

Volgens de laatste berichtgevingen zou Mbokani namelijk de mogelijkheid hebben om zich aan te sluiten bij Seraing en SK Beveren. Maar of die eerste optie reëel is, is nog maar de vraag. De trainer van Seraing — José Jeunechamps — meldt namelijk dat hij niets weet over het dossier van Mbokani.

En dat is toch wel verrassend: “Carlos Freitas (de sportdirecteur) heeft me altijd verteld over de lopende dossiers, maar ik weet niets over Dieumerci”, aldus de trainer. Ook zou de transfer niet binnen het kader passen dat ze bij Seraing opgesteld hebben: “Het aanwerven van jonge voetballers met veel potentieel is onze prioriteit. In onze ogen is onze mercato voorbij.”

Toch is een overstap naar Seraing niet uitgesloten. Het gebeurt namelijk wel vaker dat een trainer bij de media doet of zijn neus bloedt, om enkele dagen later toch met de verwachtte transfer uit te pakken. Mbokani is transfervrij en kan dus na het sluiten van de mercato nog aansluiten bij een (Belgische) club.

Poll: Denk jij dat Seraing nog zal uitpakken met de komst van Mbokani?

TAGS  I  Antwerp  I  Anderlecht  I  Standard  I  Seraing  I  SK Beveren

maandag 5 december 2022

zondag 4 december 2022

zaterdag 3 december 2022