'Déze onverwachte ploeg gaat de Belgische topclubs plaats in play-off 1 ontnemen'

'Déze onverwachte ploeg gaat de Belgische topclubs plaats in play-off 1 ontnemen'
Zondag 11 september 2022 - 11:00   I   door Redactie

Voor wie het vergeten was: ook dit seizoen wordt play-off 1 maar met vier ploegen afgewerkt. En dus wordt het opnieuw een helse strijd.

Sowieso zal er van de traditionele topclubs Anderlecht, Antwerp, Club Brugge, AA Gent en KRC Genk één ploeg afvallen (het diep gevallen Standard rekenen we even niet meer mee) en als er zich dan nog een onverwachte club in de strijd mengt, wordt het helemaal dramatisch.

Zoals afgelopen seizoen toen Union verraste en AA Gent en KRC Genk de rekening betaalden. En nu verwacht Imke Courtois dat het dit jaar opnieuw van dat zal zijn. Dat stelt de analiste in het weekblad De Zondag. Dat zou echt wel een verrassing zijn.

"Een pluim in elk geval voor het transferbeleid van Union, die club wordt echt uitstekend gemanaged", zwaait Courtois met lof naar de Brusselaars. En beweert ze: "Die gaan weer meedoen voor de top vier, denk ik." Gezien het kwaliteitsverlies een straffe voorspelling.

Poll: Denk jij dat Union opnieuw gaat meedoen voor de top vier?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem

woensdag 29 november 2023

dinsdag 28 november 2023

maandag 27 november 2023

zondag 26 november 2023

zaterdag 25 november 2023