'Anderlecht-bestuur neemt opvallende beslissing over de toekomst van Felice Mazzu'

'Anderlecht-bestuur neemt opvallende beslissing over de toekomst van Felice Mazzu'
Maandag 12 september 2022 - 08:00   I   door Redactie

Na hun Europese overwinning tegen Silkeborg dachten we even dat Anderlecht vertrokken was, maar niets blijkt minder waar. Paars-wit verloor zondag namelijk met 2-1 op het veld van Westerlo.

Het was niet enkel de eindstand die de supporters van paars-wit zorgen baart. Vooral het spel dat op de mat gebracht wordt laat te wensen over. Technische fouten en een tekort aan gretigheid lijken aan de basis van het zwalpende Anderlecht te liggen.

Logischerwijs beginnen de supporters van Anderlecht (en de kranten) zich vragen te stellen bij de positie van Felice Mazzu. De trainer zelf liet al weten dat hij niet vreest voor zijn job. “Ik blijf hard werken om deze situatie te keren. Voor mij is het geen probleem van kwaliteit, wel van maturiteit”, aldus Mazzu.

Het Laatste Nieuws weet dat er momenteel vanuit het bestuur nog geen signalen zijn dat er getwijfeld wordt aan de positie van Mazzu. Als de slechte resultaten blijven aanhouden kan dat natuurlijk niet zo blijven. Aanstaande zondag kijken Felice Mazzu en Anderlecht met één duidelijke opdracht in de ogen van KV Kortrijk: winnen.

Poll: Denk jij dat Mazzu bij de winterstop nog trainer is bij Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  KV Kortrijk  I  Westerlo

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024