Ongelooflijk: Club Brugge én Thibaut Courtois schrikken zich onverwachts rot (VIDEO)

Ongelooflijk: Club Brugge én Thibaut Courtois schrikken zich onverwachts rot (VIDEO)
Maandag 12 september 2022 - 10:30   I   door Redactie

Club Brugge beleefde een druk transfermercato, waar best wat soaps in voorkwamen. Denk maar aan de gemiste transfer van Ramus Hojlund, de moeilijke gesprekken rond Sander Berge en de onderhandelingen over Vanaken met West Ham.

Daar bleef het weliswaar niet bij voor blauw-zwart. Eerder deze de zomer wilden ze Vedat Muriqi namelijk overnemen van Lazio Roma. De Kosovaar kwam tot in Brugge om zijn medische en fysieke testen af te leggen, maar die werden onvoldoende bevonden.

Dat was het startschot voor een heus transferdrama, waar er gedreigd werd met aanklachten. Gelukkig voor Club wist Muriqi met Mallorca snel een andere club te vinden en daar doet hij het helemaal niet slecht. Zo wist hij afgelopen weekend nog te scoren… tegen Thibaut Courtois.

Zo zie je maar hoe een aantal maanden een immens verschil teweeg kunnen brengen. Of ze zich bij Club voor de kop slaan betwijfelen we, maar dat Muriqi het zo goed ging doen hadden ze duidelijk niet verwacht. Voor de Kosovaar was het al zijn derde doelpunt van het seizoen.

Poll: Vind jij hat jammer dat Muriqi niet bij Club Brugge voetbalt?

TAGS  I  Club Brugge  I  Real Madrid  I  Mallorca

zaterdag 2 december 2023

vrijdag 1 december 2023

donderdag 30 november 2023

woensdag 29 november 2023

dinsdag 28 november 2023