‘Dan toch nog: Club Brugge-sterkhouder Noa Lang zal zijn droomtransfer maken’

‘Dan toch nog: Club Brugge-sterkhouder Noa Lang zal zijn droomtransfer maken’
Maandag 12 september 2022 - 16:00   I   door Redactie

Noa Lang heeft dit seizoen nog niet te veel laten zien bij Club Brugge. De Nederlander viel in de wedstrijd tegen KV Kortrijk geblesseerd uit en zal nog een geruime tijd aan de kant staan.

Die blessure leek tijdens de zomermercato roet te strooien in de transferplannen van Noa Lang, al moet er gezegd worden dat de Nederlander zelf hoge eisen stelde. Zo weigerde hij bijvoorbeeld om naar Lille te trekken, al had de Franse club 18 miljoen euro veil voor hem.

De bij Ajax opgeleide aanvaller zou deze winter Club Brugge dan toch nog kunnen verlaten, zo meldt transferexpert Ekrem Konur. Konur zou namelijk weten dat AC Milan alweer bezig is met een bod op Noa Lang voor te bereiden. Deze zomer werd de Nederlander al volop gelinkt aan de Italiaanse kampioen.

In tegenstelling tot Lille zou Lang wel gehoor geven aan een overstap naar AC Milan. De Nederlandse aanvaller wil zich enkel aansluiten bij een club die meevecht voor de prijzen. Een deelname aan de Champions League is ook een plus, al is de vraag nog maar of Milan dat na de winterstop nog zal kunnen aanbieden.

Poll: Zou jij Noa Lang laten gaan voor minder dan 20 miljoen euro?

TAGS  I  Club Brugge  I  AC Milan

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024