Anderlecht-fans breken beslissende speler helemaal af: "Wannabe Lang!" (VIDEO)

Anderlecht-fans breken beslissende speler helemaal af:
Maandag 12 september 2022 - 14:00   I   door Redactie

Na het verlies op het veld van Westerlo moeten we in de kranten met een vergrootglas zoeken naar een goed woord over Anderlecht. De recordkampioen staat momenteel negende in de Jupiler Pro League met 10 op 24.

Westerlo kwam al na zes minuten op voorsprong via Vetokele. Pas in de zeventigste minuut wist Anderlecht de gelijkmaker te scoren. Esposito hing de bordjes terug gelijk. Op zich een goede zaak voor de Italiaanse aanvaller, die zo zijn eerste officiële goal voor Anderlecht maakte.

Maar toch wordt de spits op Twitter helemaal afgeschreven door de paars-witte aanhang. Dat heeft hij vooral zichzelf aangedaan met de provocerende viering van zijn doelpunt. Als reactie op de kritiek die hij de afgelopen weken te verwerken kreeg, vierde hij het doelpunt met zijn vinger op zijn mond.

Dat lokte heel wat reacties uit van zijn eigen supporters. Een fan trekt de vergelijking met een speler van Club Brugge: “Anderlecht heeft zijn eigen Noa Lang. Niet doen Esposito, eentje is al irritant genoeg!” Een andere supporter hoopt hem niet meer lang in het Lotto Park aan het werk te zien: “Hij mag terugkeren naar Inter”, klinkt het hard maar duidelijk.

Tegendoelpunt

Daar bovenop lag Sebastiano Esposito ook nog eens aan de basis van het beslissende tegendoelpunt. Na dom balverlies van de Italiaan wist Westerlo namelijk het winnende doelpunt te scoren. Esposito claimde een fout, maar die kreeg hij niet. Anderlecht wist het tij niet meer te keren en 2-1 werd dan ook de eindstand.

Poll: Heeft Esposito volgens jou het recht om op deze manier zijn doelpunt te vieren?