Straffe onthulling: Genkse TD Dimitri De Condé weigert deze verrassende aanbieding

Straffe onthulling: Genkse TD Dimitri De Condé weigert deze verrassende aanbieding
Maandag 12 september 2022 - 17:00   I   door Redactie

Dimitri De Condé is al sinds maart 2015 technisch directeur bij Genk. De Condé is de man die alle transfers van de Limburgers afhandelt. En dat doet hij met succes.

Met zo veel succes dat hij zelfs vanuit het buitenland aanbiedingen krijgt. De Condé kreeg deze zomer namelijk de kans om zich aan te sluiten bij Athletic Bilbao, een Spaanse eerste klasser. “Ze hebben gebeld en dat charmeerde mij wel”, liet de Genkse TD weten bij Het Laatste Nieuws.

Toch lijkt het er niet op dat De Condé snel afscheid zal nemen van Genk: “De drive om beter te doen met Genk en te groeien met deze club overheerste”, aldus De Condé. De mix van eigen jeugd combineren met het scouten van jong talent, dat is waar De Condé in uitblinkt én waar Genk op inzet.

“Een grote naam en een mooie uitdaging. Dan begin je toch even na te denken”, vervolgt De Condé, “maar ik heb ervoor bedankt.” De technisch directeur staat vol achter het project van Genk en ziet de aanbieding van Athletic Bilbao vooral als een compliment voor wat de club bereikt heeft.

Poll: Snap jij dat De Condé niet op de aanbieding is ingegaan?

TAGS  I  KRC Genk  I  Athletic Bilbao

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024