'Crisis loert om de hoek: Oude bekende biedt zich aan bij Anderlecht als verlosser'

'Crisis loert om de hoek: Oude bekende biedt zich aan bij Anderlecht als verlosser'
Maandag 12 september 2022 - 18:00   I   door Redactie

Het tij gaat dringend moeten keren als Felice Mazzu zijn functie als T1 bij Anderlecht nog lang wil vervullen. De recordkampioen staat momenteel pas negende in de Jupiler Pro League en kon zijn laatste vier competitiewedstrijden niet winnen.

Vooralsnog zou het bestuur van Anderlecht achter Mazzu blijven staan. Dat weerhoudt enkele werkloze trainers er weliswaar niet van om hun diensten aan te bieden bij paars-wit. Zo stelt MSV Foot dat de diensten van Hernan Losada aangeboden zijn bij Anderlecht.

De Argentijn speelde zelf drie jaar bij Anderlecht, al werd hij in twee van die drie seizoenen verhuurd. Na zijn spelerscarrière ging hij aan de slag als trainer. Zijn grootste prestatie tot nog toe was om Beerschot terug naar de eerste klasse te loodsen.

Anderlecht zou weliswaar niet de enige club zijn waar Losada zijn diensten heeft aangeboden. Na zijn ontslag bij het Amerikaanse DC United wil de Argentijn graag weer in België aan de slag. Eerder werd Losada al gelinkt aan KV Kortrijk, maar daar werd Adnan Custovic de opvolger van Karim Belhocine. 

Poll: Zou Hernan Losada een goede opvolger van Mazzu zijn?

TAGS  I  Anderlecht  I  v24

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024