Sexy Mishel doet boezem en boekje open over lief en leed met Courtois: "Paniek"

Sexy Mishel doet boezem en boekje open over lief en leed met Courtois:
Dinsdag 13 september 2022 - 18:00   I   door Redactie

Van Thibaut Courtois en zijn verloofde Mishel Gerzig zijn al veel foto's verschenen, maar interviews een stuk minder. Daar bracht de Israëlische nu verandering in.

En in het magazine Menta hield ze zich allerminst in. Naast - uiteraard - een sexy fotoshoot praatte ze ook honderuit over haar privé-leven. Onder meer over haar nakende huwelijk.

"Thibaut en ik zijn al anderhalf jaar samen", vertaalde Het Laatste Nieuws. "“We hebben elk onze eigen carrière. Het voorbije jaar hebben we van elkaar geleerd en ontdekt hoe we die twee in elkaars leven kunnen integreren. En ik denk dat we dat geweldig doen."

Zelfvertrouwen genoeg alleszins, vandaag ook dat ze volgend jaar trouwen. "Het komend jaar hoop ik dat we genieten van de opbouw naar ons huwelijk. Een bruiloft is één dag, maar de voorbereidingen spreiden zich over het hele jaar."

Zwarte gat

Maar mooie Mishel deed nog wel meer onthullingen. Over het zwarte gat na haar legerdienst bijvoorbeeld. "Ik had geen idee dat ik me nadien zo leeg en onbetekenend zou voelen. Ik wist niet wat er met me aan de hand was."

"Ik had last van kortademigheid, gevoelloosheid over mijn hele lichaam, een snelle hartslag en soms werd het ook zwart voor mijn ogen. Ik had het gevoel dat ik dood zou gaan. Dat ik een hartaanval kreeg." Vandaar dat ze na herhaalde paniekaanvallen ook in behandeling ging.

Ademen

"Ik heb leren ademen. En mezelf moed in leren praten voor een spiegel. Het is heel belangrijk om erover te praten. En als ik tijd zou hebben voor psychologische behandeling zou dat geweldig zijn." Om maar te zeggen dat haar relatie met Courtois de noodzakelijke rust brengt.

Poll: Vind je het goed dat Mishel daar zo open over is?

TAGS  I  Real Madrid  I  Rode Duivels

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024