Mazzu moet Anderlecht-aanhang verbazen met selectie voor Conference League

Mazzu moet Anderlecht-aanhang verbazen met selectie voor Conference League
Woensdag 14 september 2022 - 09:30   I   door Redactie

Donderdag speelt Anderlecht in de Conference League zijn tweede poulewedstrijd van het seizoen. Paars-wit won vorige week met 1-0 van het Deense Silkeborg.

Donderdag treden ze in Roemenië aan tegen FCSB (beter bekend als Steaua Boekarest). Woensdag maakte Anderlecht de selectie voor de wedstrijd bekend en daar zijn toch enkele opvallende vaststellingen te maken. Een opvallende afwezige is Amadou Diawara.

De Senegalees speelde tegen Silkeborg nog 87 minuten mee, maar wordt nu wegens een kleine blessure niet opgenomen in de selectie. We zijn benieuwd wie Mazzu als vervanger zal opstellen als ’nummer 6’. Kana, Arnstad of Ashimeru lijken de meest voor de hand liggende oplossingen voor Mazzu.

Wie er verrassend genoeg wel geselecteerd wordt is Moussa N'Diaye. De 20-jarige Senegalees werd deze zomer nog overgenomen van FC Barcelona en heeft bij RSCA Futures al enkele mooie dingen laten zien. Die sterke prestaties ziet hij nu beloond met een selectie voor de Conference League-wedstrijd.

Blessures

Naast Amadou Diawara zijn Benito Raman en Adrien Trebel nog steeds out met een blessure. Op de terugkeer van Trebel zal het nog wachten zijn tot na de winterstop. Er wordt verwacht dat Raman een pak vroeger zal kunnen terugkeren, al is het niet helemaal duidelijk wanneer juist. 

Poll: Wie zal er morgen als defensieve middenvelder spelen?

TAGS  I  Anderlecht  I  FCSB

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024