Belgische topclub loopt over van arrogantie: "Liggen echt niet wakker van Club Brugge"

Belgische topclub loopt over van arrogantie:
Donderdag 15 september 2022 - 16:00   I   door Redactie

Club Brugge is gewaarschuwd, want Antwerp FC komt eraan. Volgens Aad de Mos liggen ze daar hoegenaamd niet meer wakker van blauw-zwart.

"Ik zie veel overeenkomsten met mijn periode bij KV Mechelen", legt De Mos uit. "Net als Gheysens bond KVM-voorzitter John Cordier de strijd aan met Anderlecht en Club Brugge. Met een goede mix van Belgen en Hollanders was ik ervan overtuigd dat ons dat zou lukken."

"Maar het is niet zonder slag of stoot gegaan", benadrukt De Mos. "Het Hollandse temperament van Erwin Koeman maakte de Belgen in mijn kern woest. Ik heb meer dan eens een knokpartij van jewelste meegemaakt op training. Hoe vaak Koen Sanders en Koeman niet op de vuist zijn gegaan! (lacht) Gelukkig was er Graeme Rutjes, de professor, om de gemoederen te bedaren."

De Mos ziet het positief in voor Antwerp. "Diezelfde goede mix zie ik nu bij Antwerp: 'Met alle respect, Club Brugge en Anderlecht, maar hier komt The Great Old!' Dat stukje lef en arrogantie haal je wel binnen met Overmars en Van Bommel, natuurlijk. Die liggen niet wakker van Felice Mazzù of Carl Hoefkens."

Poll: Wordt Antwerp kampioen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Antwerp  I  Anderlecht

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024